Velkommen til Big Horn Steakhouse
Bergen
Vår Big Horn Steakhouse i Bergen finner du like ved byens historiske og populære Bryggen. Sentralt ved både fisketorget og Fløibanen. Restauranten har plass til cirka 100 personer, samt eget VIP- rom i kjelleren til lukkede selskaper; perfekt til julebord, bursdager, møter eller andre arrangementer for opptil 25 personer. Du er også velkommen til å nyte en aperitiff før måltidet i restaurantens bar.
Dersom dere er flere enn 15 personer, vennligst send e-post til bergen@bighorn.no eller ring 55366060 for å reservere bord!
Våre kampanjer
Under finner du gjeldene kampanjer for Big Horn Steakhouse Bergen.
Se vår meny
Her finner du menyen for Big Horn Steakhouse Bergen. Har du spørsmål til allergener, spør gjerne din servitør.
Forretter
-                 
                
					
No. 1 Stekte Kamskjell
Med blomkålpuré, ørretrogn og sprøstekt bacon.
- Bløtdyr
 - Fisk
 - Melk
 
225,- -                 
                
					
No. 2 Kyllingvinger
BBQ-marinerte kyllingvinger med parmesankrem
- Egg
 - Fisk
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Selleri
 - Sulfitt
 
169,- -                 
                
					
No. 4 Calamaris
Fritterte akkarringer servert med aioli og sitronbåt.
- Bløtdyr
 - Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Selleri
 
169,- -                 
                
					
No. 5 Pil-Pil
Fresende varme villreker i hvitløk og chiliolje. Serveres med brød.
- Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Skalldyr
 
199,- -                 
                
					
No 6. Hvitløksbrød
med parmesankrem
- Egg
 - Fisk
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Soya
 
139,- -                 
                
					
No. 7 Biff Tataki
Tynne skiver av indrefilet servert med chimichurrimajones, pastinakkchips, rødløk og honning-glaze
- Egg
 - Soya
 - Sulfitt
 
199,- 
Burgers
-                 
                
					
No. 91 Juicy Bacon
Salat, tomat, bacon, rødløk, BBQ-majones og cheddarost. Serveres med pommes frites.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Selleri
 - Sulfitt
 
279,- -                 
                
					
No. 92 Parmegiano
Salat, tomat, bacon, rødløk, cheddarost, parmesan og parmesankrem. Serveres med pommes frites.
- Egg
 - Fisk
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Sulfitt
 
279,- -                 
                
					
No. 94 Chicken Burger
Grillet kyllingbryst, salat, tomat, rødløk og Mango Curry. Serveres med pommes frites.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Sennep
 
279,- 
Vegetarburger
-                 
                
					
No. 95 Beyond Burger
Vegetar burger, salat, tomat, rødløk og coleslaw. Serveres med pommes frites.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Sulfitt
 
279,- 
Burger ekstra
-                 
                
					
No. 40 Ost
- Melk
 
40,- -                 
                
					
No. 41 Bacon
40,- -                 
                
					
No. 42 BBQ-Mayo
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 - Sulfitt
 
40,- -                 
                
					
No. 45 Glutenfritt brød
- Egg
 
,- -                 
                
					
No. 55 Aioli
- Egg
 - Laktose
 
40,- 
-                 
                
					
No. 14 Entrecôte 200 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
369,- -                 
                
					
No. 15 Entrecôte 300 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
499,- -                 
                
					
No. 18 Ytrefilet 200 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
369,- -                 
                
					
No. 19 Ytrefilet 300 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
499,- -                 
                
					
No. 21 Indrefilet 150 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
424,- -                 
                
					
No. 22 Indrefilet 200 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
529,- -                 
                
					
No. 23 Indrefilet 300 g
Serveres med béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
739,- -                 
                
					
No. 26 Mexican Pepper Steak 150 g
Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, mais og valgfrie poteter.
- Melk
 - Selleri
 - Sennep
 - Sulfitt
 
449,- -                 
                
					
No. 27 Mexican Pepper Steak 200 g
Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, mais og valgfrie poteter.
- Melk
 - Selleri
 - Sennep
 - Sulfitt
 
549,- -                 
                
					
No. 28 Mexican Pepper Steak 300 g
Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, mais og valgfrie poteter.
- Melk
 - Selleri
 - Sennep
 - Sulfitt
 
754,- 
Tilbehør
-                 
                
					
No. 43 Gratinert brokkoli
- Melk
 - Selleri
 
60,- -                 
                
					
No. 44 Stekte grønnsaker
- Melk
 
60,- -                 
                
					
No. 47 Løkringer
- Gluten
 - Hvetemel
 
60,- -                 
                
					
No. 48 Sjampinjongstuing
- Melk
 - Soya
 
60,- -                 
                
					
No. 50 Hvitløksbrød
- Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Soya
 
60,- -                 
                
					
No. 51 Romano salat
Romanosalat, parmesansaus og parmesan
- Egg
 - Melk
 - Sulfitt
 
60,- 
Poteter
-                 
                
					
No. 64 Bakt potet
- Melk
 
,- -                 
                
					
No. 65 Big Horn poteter
Friterte potetskiver
- Gluten
 - Hvetemel
 
,- -                 
                
					
No. 66 Hvitløksgratinerte poteter
- Melk
 
,- -                 
                
					
No. 67 Pommes frites
- Gluten
 - Hvetemel
 
,- -                 
                
					
No. 68 Søtpotet fries
- Gluten
 - Hvetemel
 
35,- -                 
                
					
No. 69 Truffle & Parmesan Fries
- Egg
 - Fisk
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Laktose
 - Sulfitt
 
45,- -                 
                
					
Ekstra poteter
49,- -                 
                
					
No. 59 Ekstra smør
- Melk
 
25,- 
Ekstra sauser
-                 
                
					
No. 54 Parmesankrem
- Egg
 - Fisk
 - Laktose
 
40,- -                 
                
					
No. 55 Aioli
- Egg
 - Laktose
 
40,- -                 
                
					
No. 56 Kryddersmør
- Laktose
 
40,- -                 
                
					
No. 57 Smør
- Laktose
 
40,- -                 
                
					
No. 61 Peppersaus
- Selleri
 - Sennep
 - Sulfitt
 
40,- -                 
                
					
No. 62 Bèarnaisesaus
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
40,- -                 
                
					
No. 63 BBQ-saus
- Selleri
 - Sulfitt
 
40,- 
Andre hovedretter
-                 
                
					
No. 32 Grillet kyllingbryst
Serveres med aspargesbønner, squash, sjampinjong, rødløk, béarnaisesaus og valgfrie poteter.
- Selleri
 - Soya
 - Sulfitt
 
299,- -                 
                
					
No. 33 Spareribs 500 g
Marinert tynnribbe av svin med coleslaw, BBQ-saus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Selleri
 - Sennep
 - Sulfitt
 
369,- -                 
                
					
No. 37 Steak Experience (600g – deling 2 pers)
Indrefilet, ytrefilet og entrecôte. Serveres med 2 valgfrie tilbehør,
béarnaisesaus, peppersaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 - Sennep
 - Sulfitt
 
1298,- -                 
                
					
No. 39 Côte du Boeuf av Ungfe
Ca. 600-750 g for deling, pris pr. hg
Serveres med 2 valgfrie tilbehør, béarnaisesaus, peppersaus og valgfrie poteter.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Laktose
 - Selleri
 - Sulfitt
 
180,- -                 
                
					
No. 111 Big Horn Caesar
Skiver av grillet kylling på Romanosalat
med bacon, parmesan, krutonger og husets
Caesardressing.- Egg
 - Fisk
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Sennep
 
259,- 
Fra havet
-                 
                
					
No. 38 Grillet laksefilet
Serveres med aspargesbønner, squash, sjampinjong, rødløk, sitronsmør, rømme og valgfrie poteter.
- Fisk
 - Melk
 - Sennep
 - Sulfitt
 
364,- 
Dessert
-                 
                
					
No. 70 Big Horn Sundae
Vaniljeis, sjokoladesaus, krem, krokanstrøssel og knust Oreo.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Nøtter
 - Soya
 
149,- -                 
                
					
No. 71 Red Velvet Cookie Dough
Varm cookie dough serveres med vaniljeis, eplekompott og bourbon karamell.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Spor av nøtter
 - Sulfitt
 
149,- -                 
                
					
No. 73 Sjokolade fondant
Serveres med vaniljeis, hasselnøtter og skogsbær.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Nøtter
 - Soya
 
169,- -                 
                
					
No. 75 Homemade peanut cheesecake
Hjemmelaget peanøttostekake på sjokoladebunn med hasselnøtter, skogsbær og en klype maldonsalt. Serveres med vaniljeis og bringebærcoulis.
- Egg
 - Gluten
 - Hasselnøtter
 - Hvetemel
 - Melk
 - Nøtter
 - Peanøtter
 - Soya
 
169,- -                 
                
					
No. 77 Creme brûlée
Serveres med skogsbær.
- Egg
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 
169,- -                 
                
					
No. 79 Mango- og bringebærsorbet
Serveres med skogsbær
- Spor av nøtter
 
139,- 
Barnemeny
-                 
                
					
No. 103 Davy Crockett Hot Dog
Wienerpølse i briochebrød servert med valgfrie poteter.
129,- -                 
                
					
No. 104 Chicken Indiana Jones
Kyllingfilet serveres med aspargesbønner, rødløk, squash, sjampinjong og valgfrie poteter.
159,- -                 
                
					
No. 105 Billy The Kid Texas Burger
Hamburger / osteburger serveres med valgfrie poteter.
- Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Sesamfrø
 - Soya
 
159,- -                 
                
					
No. 106 Buffalo Bill Grillspyd
100 g ytrefilet serveres med aspargesbønner, rødløk, squash, sjampinjong, béarnaise og valgfrie poteter.
- Egg
 - Melk
 - Selleri
 
179,- -                 
                
					
No. 107 Calamaris
Fritterte akkarringer servert med aioli og sitronbåt.
- Bløtdyr
 - Egg
 - Fisk
 - Gluten
 - Hvetemel
 - Melk
 - Sennep
 - Skalldyr
 - Soya
 
139,- 
				
				
				










